Ben je klaar voor een uitdaging?

  • Welkom bij het Inazuma Eleven personageverzamelspel! Bereid je voor om de strijd aan te gaan met je vrienden en op strategische wijze spelers te ruilen, om uiteindelijk alle verschillende kaarten te verzamelen en de ultieme Inazuma Eleven personageverzamelaar te worden!

    Om te beginnen moet je je team registreren door rechts op Registreren te klikken. Bedenk een superoriginele naam voor je team, voer een wachtwoord in en je bent klaar voor de aftrap. Heb je dat allemaal al eens gedaan, gebruik dan je gegevens om in te loggen in het veld rechtsonder in beeld.
  • Je verzamelt, ruilt en strijdt om kaarten met je vrienden in een poging iedere beschikbare speler in te lijven! Er zijn allerlei manieren om je verzameling op te bouwen en te communiceren met de mensen die je kent. Bekijk onze sectie "Over het spel" hierboven voor meer informatie over het spel!
  • Opmerking: het Inazuma Eleven personageverzamelspel is door Nintendo of Europe ontwikkeld als een promotiemiddel en geeft niet de daadwerkelijke manier van spelen weer in de volledige Nintendo DS-spellen "Inazuma Eleven 2: Firestorm" en "Inazuma Eleven 2: Blizzard".

Meer informatie…

Heb je nog geen team geregistreerd? Klik hier om aan de slag te gaan!

Nu registreren!